Om oss

 

När jag fick min dotter började jag läsa några kurser i textil & hållbarhet, vilket ledde till att jag ville bidra till förändring i textilbranschen. När mina föräldrar en dag kom med kartonger av sparade kläder och leksaker slog det mig att det nog inte bara är de som har massa barnsaker liggandes. Som i många fall hamnar på soptippen. 

Klädindustrin och konsumtionsbeteende behöver förändras för att minska det negativa avtrycket på miljön. Därför vill jag göra det enkelt att köpa begagnat och handla nya kläder som har en hållbar produktionskedja.

Handla kläder med gott samvete.

Koncept

Har du massa barngrejer liggandes ( i åldern 0- 6 år) som du vill bli av med men inte har tid att sälja? Vi tar emot begagnat. Lämna i Hedmans Fjällby, mer info under fliken "lämna in".

Förutom begagnat erbjuder vi även nya kläder från klädföretag som har ett gediget hållbarhetsarbete. Varor väljs ut med stor omsorg. Idén är att erbjuda så miljövänliga produkter som möjligt, enkelt handla begagnat och få kläder att bli använda hela sin livslängd. 

REDUSE - REUSE - REPAIR - REMAKE - RECYCLE